tirsdag 12. oktober 2010

Oktober ....Det syes for fullt i LilleBlå-hulen.
Fleece-stoff, trådsneller, mønsterark og alskens remedier flyter overalt - sannelig bra man ikke bor i et utstillingshjem!
Ikke mye som minner om "Maison" her nei...... grøss...Man har jo små planer om å få solgt litt av dette her da - så nå foregår det research på høyt nivå etter en julemesse eller to å hive seg med på. For det går visst mot JUL sies det.
Jadda - jeg VET at alle har funnet slike steder for en halv eeeevighet siden, men det må da finnes restplasser her også vel?
Skrik ut om du som leser her vet om noe i Trondheimsregionen :)Fleecegenser er kjekt å ha - her kommer noen av de jeg har sydd den siste tiden.

Først ut er en limegrønn og sort "Møbe"-genser, str 7-8 år, hetta er fòret med sort jersey.


Den neste er en turkis og sort "Møbe"-genser, også str 7-8 år, hetta er fòret med sort jersey.
Et lite close-up-bilde av en "Møbe" kanskje?
Som dere ser, er figuren min applikert på med tett sikksak, og til øyne har jeg brukt knapper.
Vips - en "Møbe"!

Jeg hadde en mindre koselig opplevelse her om dagen, og for å få tatt "råtta" på den verste irritasjonen ble denne genseren til.
"IX"-genser er den døpt, og i denne ligger det så utrolig mye forbannelse i at jeg troooor ikke jeg bør selge den. Uansett - den passer sikkert en liten rakker på rundt 3-4 år, og motivet på lomma skulle jo passe enhver over-oppfinnsom pode...Om man har fleece-genser, vil man jo gjerne ha fleece-bukse også?
Såklart!

Fleecebukser i flere størrelser og farger .....Kommer snart tilbake med mer! :)
Så til dagens lille hjertesukk ........

Skulle virkelig ønske at Norsk Folkehelse lot fugleinfluensa, svineinfluensa og sånne lignende influensa-typer få fred en stund, slik at de kan konsentrere seg om sånt som er VIRKELIG farlig - nemlig den uhyggelig skumle Asia-syken!!!
Asia-syken er ikke spesielt farlig for asiater, men man kjenner til tilfeller der også asiatene får utbrudd - dog i mildere grad. Men - den rammer altså hardt når den slår seg ned i norske mannfolk!

Asia-syken må IKKE forveksles med Schizofreni, fordi den sykdommen rammer begge kjønn like hyppig og begynner typisk i 15-30 års alderen.
"Schizofreni er en hjernesykdom som fører til endringer i tankevirksomhet og adferd. Sykdommen er preget av perioder hvor man er ute av stand til å skjelne mellom virkelighet og egne forestillinger."
Mye likhetstrekk likevel her altså.
Asia-syken rammer i særdeleshet norske menn fra 40-årsalderen, og konsekvensene av denne syken kjenner man ennå ikke.
De mest kjente (og skremmende!! ) symptomene på Asia-syken, er alvorlige personlighetsforstyrrelser, feiloppfattelser, evnen til å lytte til andre forsvinner bortimot totalt, manglende empati, terskelen for urettmessig å beskylde andre for både slurv, løgn og bedrageri er bortimot fraværende, nære slektninger blir strøket fra hukommelsen, man begynner å tro at folk man ikke har den fjerneste slektskap med er ens aller nærmeste ... ja - det hele tatt!
I skrivende stund vites det ikke om det forskes på å utvikle en vaksine mot denne uhyggelige sykdommen som ødelegger både familier, arbeidsplasser m.m. Men jeg skulle virkelig ønske det snart kommer - jeg vet nemlig om et par kandidater som garantert er rammet av denne skumle syken....!


Til så lenge - ha en flott oktober-dag!8 kommentarer:

 1. Du lager altså så utrolig mye fint. Er imponert altså. Er det ikke herlig med litt sy rot og deilig kreativitet:) Nyt det. Jeg skal iallefall følge med hva som skjer hos deg. Ha en koselig kveld:)

  SvarSlett
 2. Så koselig å se at du er tilbake i "blogglivet" igjen, og du verden hvor mye lekkert du har sydd

  SvarSlett
 3. Oisann. Det må eg sei. litt av ein produksjon. flink dame. Håper du finner deg ei messe å vere med på ja :).
  Ha ei ny og kreativ uke

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har sydd i det siste. Får nok ut på julemesser du, ja. Farlig denne Asia syken du..får håpe den holder seg borte i fra mitt nærmiljø hehe....

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har :) Syns du er kjempeflink til å sy !! Likte fleecebuksene :)

  Hilsen Tøfflus på juleglede.net :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg.
  ha en finfin fredag.

  SvarSlett