fredag 25. juni 2010

Himmel blå? Hvor da??


Noen ganger hender det at tilogmed sindige trøndere får nok.
Nå skal ikke jeg påberope meg å være spesielt sindig av meg, men trønder er jeg!

Jeg fabler om sol, sommer og blå himmel. Når man bor her jeg bor, ser det temmelig sjabert ut sålangt! Regn, regn, regn, en halv ettermiddag med sol, å så er det på`n igjen med dette våte som ramler i huet på sindige trøndere slik at til og med den mest sindige av oss blir avsindig!
For ikke å gå totalt av hengslene, syr jeg litt innimellom bygene. Og fortaper meg heeelt bort i himmelblå drømmer, med sommerfugler flagrende mot en varm sommerhimmel. Da blir slike kreasjoner resultatet:Disse to er i størrelse 5-6 og 7-8 år, i en lett bomull/viscose-blanding. Elastisk liv, knyttebånd på skuldrene i samme stoff som kjolen, og tre rosa sommerfugler på skjørtet. Matchende pannebånd med sommerfugl på.Lite annet å melde i dag. Uka har gått med til en lengre runde med helse-Norge på sitt beste/verste, og kjærevenn sitter fremdeles sykmeldt med prolapsen sin på 7.måneden! Sånt kan drive hvemsomhelst fra konseptene. Jeg er IKKE imponert kan man si - hurra for helse-reformen! Imens får man vel bare fortsette med trønderske drømmerier -
ha en himmelblå helg hvor du nå enn sitter. *klem*


Jeg blir forresten veldig glad for en kommentar, og lover gjenbesøk om du også har blogg!

6 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Du skriver så herlig :) Jeg elsker å lese bloggen din! Det får være en liten inspirasjon og en ekstra trøst i det begredelige været. Lekre kjoler du har sydd nok en gang.

  SvarSlett
 2. Så mye flotte kjoler du har sydd. Gøy med slikt som ikke alle har :o) Koselig og flott blogg du har, titter nok innom igjen.

  SvarSlett
 3. Hei hei. Så koselig å ha deg her i blogg verden igjen:) Skikkelig mange lekre kjoler du har tryllet frem,sommerlig og flott:)
  Ha en super duper helg:) "Sees"

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte kjoler du syr Anita, - dette her har du virkelig fått grepet på !! Men du er jo så flink med hendene dine at det er ingen overraskelse for meg... !! Artig blogg du har også, jeg elsker jo kommentarene dine !!

  SvarSlett
 5. Kjempenydelig kjole. Du er jo en kløpper på symaskinen. Spennende og se hva du tryller frem:) Ha en riktig fin helg.

  SvarSlett
 6. Hei :). så kjekt at du fann emg att da. Eg trudde du hadde gitt deg. fann deg ikkje att. Leitte ikkje så masse for eg trodde eg ikkje fann deg heller.
  Kosleig å få kommentar fra deg att. da lagrer eg deg på bloglovin, så får eg følgt med deg. Skal sjekke ut kva du har laga siden sist i morra.
  Har bestilt fint ver både her og i trøndelag i morra. klem

  SvarSlett