søndag 27. juni 2010

Kommer sommer??

I går var det ikke mye som minnet om sommer - men i DAG serru... i DAG skinner faktisk sola!!
Ikke mer enn begredelige 13 grader i skrivende stund riktignok, men så lenge sola har dukka opp er en trønder-jente ganske så fornøyd. Så får man håpe på at det blir litt varme etterhvert også!

Gruppen min på Facebook vokser stadig. Hele 369 medlemmer har det faktisk blitt. Og DET er jo morsomt! Litt press på seg får man jo også da - man må jo ha noe å vise frem/selge!
Ergo er det bare å fyre opp turbo-giret på symaskina og strikkepinnene, her er det ingen ferie å spore med det første likevel, så da er det jo flott å ha noe å pusle med...


Telysposer er jo en kjekk ting, ikke sant? Garantert mye lekrere å samle telysene i en sånn lin-pose enn å la dem skumpe rundt i en plastpose i en skuff.
Sånne skal jeg sy flere av, tenkte jeg. Ganske mange flere tilogmed!

Mine to (foreløbig) yngste barnebarn falt fullstendig for Himmelblå-kjolene. Leah mente faktisk at NÅ hadde hun funnet det perfekte kjolen å reise til Rhodos med! Og hvilken bestemor kan motstå slike utsagn? Ikke jeg i allefall. Begge to fløy inn på badet for å prøve kjolene, og de "passa heilt pærfækt, Mor!!"

Så da ble det sånn da. Kjolene forlot LilleBlå-hjemmet i en pose - som forøvrig ble veldig godt voktet av Leah. Her tok man ingen sjanser for at kjolene kunne bli avglemt nei - skulle tatt seg ut!Helgen er straks over, - en ny uke truer! So long!

6 kommentarer:

 1. Er en av de heldige som har sommer her..eller akkurat nå er det tordenvær da.. Kjempefine kjoler og bilder.

  SvarSlett
 2. Takk for det, dorthe!
  Starta dagen i dag så flott, med sol og supert vær. Men - når jeg endelig kom meg tilbake til LilleBlå-hulen, var sommerværet bortevekk. Styrtregn, vind, lyn og torden... og bare usle 14 grader...
  Får håpe det snur snart!

  SvarSlett
 3. Så fine de posene dine er. Og så flotte jenter i fine kjoler. Skjønner godt at den posen ble godt passet på. :)

  SvarSlett
 4. Hei hei :D
  fant din blogg via en kommentar på min søsters blogg (anette aka anelau)
  Og jeg må si jeg har kost meg med å titte på bilder og lese her inne hos deg. Herlig blogg du har og du skriver så morsomt. sitter å ler så jeg detter av sofaen her :lol:
  Utroooolig nydelige kjoler du lager, ja alt du lager er super flott. Men kjoler står jo da høyest hos meg med to små prinsesser i heimen :D
  Jeg har lagt deg til en av mine blogg lister (jeg har så mange skjønner du hehe) over andre blogger jeg følger :D
  Jeg vet nå hvor jeg skal komme for å få meg en godt latter :D altså i den forstand av det du skriver da må skjønne ;) hehe :)

  klemmmer fra Linda S. L

  SvarSlett
 5. Regner med at symaskinen går for fullt de dagene det er gråvær denne sommeren. Selv har jeg oppdaget at jeg syr mer i skoleferien en ellers. Kanskje fordi man ikke har så mye å følge opp med faste treningstider og barnas skole. Fine barnebar - skjønner godt at de ble begeistret for kjolene sine :o)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du lager :-) Kjoler med vaffelsøm i sarte farger, kan knapt bli noe skjønnere :-) Legger deg til blogglisten min jeg!

  SvarSlett