søndag 20. juni 2010

Stress.... og ikke...Av og til blir jeg litt stressa av alle oppdateringene på Facebook
Det er liksom ikke måte på så spreke enkelte skal være - og det er liksom ikke måte på hvor ivrige de er til å benytte enhver anledning til å fortelle all verden hvor spreke de er heller! Den ene etter den andre fyker rundt på det ene trenings-studioet etter det andre og trener hard mage, puls-mix, sirkel og hva det nå er alt sammen... LilleBlå trener nemlig IKKE! Noen mener sikkert at hun burde gjøre det, for det er jo så sunt, og det er jo så bra og det er jo så flott med kropp!
Sikkert..... det jeg syns er verst, er at disse uttalelsene som oftest kommer fra sånne tynniser som knapt nok har tid til å gnage i seg selleri-stilken sin mellom alle trenings-øktene sine. De flyr rundt i skikkelig treningsundertøy under det skikkelige treningstøyet, med skikkelige trenings-sko på beina og er super-trenet!

Det nyeste nye er visst "Functional Moves" ....
I samme øyeblikk som treningsformene får engelske navn, brer skepsisen seg stort i LilleBlå-huset. Når man ikke engang kan finne norske navn på treningen, er det sikkert noe rusk-rivende skummelt! I LilleBlå-ører høres "Functional Moves" ut som noe som er tatt ut av filmen på tv2 tidligere i dag - nemlig Grease!

DA satt jeg nemlig pent planta foran TV-skjermen og strikket lue. For sånt er nemlig mulig når man sitter og ser film. Jeg klarer både å se film, strikke og drikke kaffe bortimot samtidig!
Og da holder det med "Functional Moves" for min del...
Mine "Moves" resulterte i en Ugle-lue, lilla såklart. Og jeg mener da vitterlig at den må være funksjonell ?? Og i ULL - sommeren er jo stadig ikke ankommet LilleBlå-huset.


Selv om LilleBlå skulle slumpe til å hive seg med i trenings-manien, forstår man jo at det først av ALT må investeres i års-kort på et skikkelig trenings-studio, og så må sparegrisen ranes - for man må jo ha skikkelig utstyr!Aerobic-sko og hall-sko må man ha, og treningstøy som både transporterter fukt og absorberer fukt ... LilleBlå ser mistrøstig bort på sine billige Adidas-joggesko kjøpt på salg for fire år siden, og skuler bort på joggedressen fra nittenhundreogkaldtomnatta og skjønner at her har hun overhodet ingenting å stille opp med. Og med en slunken sparegris som kun inneholder noen oppsparte shilling som var ment til en bitteliten ferie, kan man nok slå fra seg tanken ...
Men ... man kan jo sykle!


Neeeei, det kan man nok ikke...!
LilleBlå er den stolte eier av en brun og hvit sykkel med bagasjebærer, sykkelpumpe-skuff og ballong-dekk fra 1968, uten ett eneste pittelite gir. Og de sykkelfantomene som raser forbi ytterdøra her i en skrekkelig fart (selv om LilleBlå bor midt i en skarp sving med 60-sone) og virker som de stormtrener til Tour de World, innbyr ikke til mye slenge-seg-med med en sykkel arvet etter mormor!
Da får man slå seg til ro med den lille lufteturen med bikkja, og flyinga opp og ned fra sy-rommet til ymse tider.

Slikt kan jo gi resultater det også... noen må jo holde symaskiner og andre apparater i sving.
Som foreksempel en liten KJOLE! (det var litt av en bombe, tenker jeg... )
Har prøvd ut en ny variant i dag, denne har fått knapper og rynket skjørtedel.

Blonder på skjørtet, og lavendelfargede små blomster på bærestykket.
Ble så søt atte!
Passer sikkert en liten frøken sånn rundt 2-3 år kan jeg tenke meg.

Om du har orket å stave deg igjennom LilleBlå sine skriblerier helt hit, hadde jeg satt umåtelig stor pris på en tilbakemelding på hjertesukket mitt...

Tuddeluuuuu!

P.S Bildene som IKKE er av håndarbeid, er frekt og freidig "lånt" av Google.com

2 kommentarer:

  1. HI, hi! Jeg er så enig med deg i alt du skriver :) Jeg prøver å trene litt inn i mellom jeg da, men på en trimsykkel i kjelleren eller på min gamle tråsykkel (med noen få gir). Det er bra trim med hus og hage, samt å springe trappa opp og ned fra arbeidsrom/syrom mange ganger om dagen også. Og vi trimmer hjernen vår bra vi, som strikker og drikker kaffe, samtidig som vi ser/hører engelske filmer og annet på TV.
    Lekre kjoler du har sydd siden sist. Du er så kreativ at!

    SvarSlett
  2. Olala! Her var det lenge siden jeg har vært på besøk! :) Altså.. i denne bloggen har jeg faktisk ikke vært på besøk, men i den forrige. Masse fint du har laget i det siste, som alltid. :)

    SvarSlett